Actualitate

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a primit de două ori finanţare europeană pentru un singur proiect

În 2011, două dintre firmele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, au obţinut finanţare europeană pentru acelaşi proiect: înfiinţarea unei clinici medicale.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a primit de două ori finanţare europeană pentru un singur proiect Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a primit de două ori finanţare europeană pentru un singur proiect

În total, prin Ministerul Dezvoltării, Bruxelles-ul a plătit 362.000 pentru Hexi Med care are 11 angajaţi şi pierderi de 300.000 de lei în 2015. Una din cele două firme care au cerut finanţare europeană a fost radiată, dar sediul ambelor a fost declarat într-o clădire din zona Unirii, cumpărată în 2004 de la Primăria Capitalei, scrie digi24.ro.

„Hexi Medical Farma a depus o cerere de finanţare a unui centru medical şi, la o săptămână, completând acele documente, şi-a parcurs un circuit de evaluare mai în mai multe etape şi în final a fost semnat un contract de finanţare”, explică Dan Dumitru Nicula, direcorul general al A.D.R. Bucuresti-Ilfov.


Pe contractul datat decembrie 2011 apare numele ministrului de atunci. Elena Udrea susţine că nu şi-a pus semnătura pe document şi că şi-a delegat atribuţiunile secretarului de stat.

În septembrie 2011, o altă societate a lui Dan Condrea primea o co-finanţare europeană, tot pentru înfiinţarea unei clinici medicale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter