Actualitate

Malaga-Spania, o nouă destinație de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est va lansa o nouă rută regulată, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, Cluj-Napoca-Malaga-Cluj-Napoca.

Malaga-Spania, o nouă destinație de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj Malaga-Spania, o nouă destinație de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță faptul că, începând cu 2 August 2016, Wizz Air va lansa o nouă rută regulată, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, Cluj-Napoca-Malaga-Cluj-Napoca.

Pe baza sa operațională din Cluj-Napoca, compania aeriană Wizz Air operează momentan zboruri cu patru aeronave, a cincea urmând să se alăture flotei de aici anul acesta, în luna iulie. Până în prezent, din Cluj-Napoca, Wizz Air operează zboruri pe 23 de rute spre 13 țări. Din luna iulie, se vor adauga 5 rute noi, care includ zborul intern ce leagă Cluj-Napoca de București, iar din august noua destinație - Malaga.

Noua destinație, Cluj-Napoca – Malaga, va fi operată, pe tot parcursul anului, cu o aeronavă de tip Airbus A320 de 180 de locuri, în zilele de marți și sâmbătă după următorul program:

Segment sezon vară:


Cluj-Napoca – Malaga – zile de operare: marți, sâmbătă; oră plecare: 18.05 – oră sosire: 21.05

Malaga – Cluj-Napoca - zile de operare: marți, sâmbătă; oră plecare: 21.40 – oră sosire: 02.30


Segment sezon iarnă 2016:

Cluj-Napoca – Malaga - zile de operare: marți, sâmbătă; oră plecare: 17.50 – oră sosire: 20.30


Malaga – Cluj-Napoca - zile de operare: marți, sâmbătă; oră plecare: 21.05 – oră sosire: 01.40

„Anunțul acestei noi rute ce va fi disponibilă de pe Aeroportul Internațional Cluj, încă din luna august a acestui an, este un prilej de bucurie pentru Consiliul Județean Cluj cât și pentru comunitățile românești din Sudul Spaniei care vor beneficia de această nouă conexiune cu Județul Cluj și întreaga Transilvanie”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat.

„O nouă destinație, mai multe posibilități de călătorie. Ne bucură extinderea rețelei de rute cât și dezvoltarea bazei Wizz Air de pe aeroport. Suntem siguri că pasagerii din aria noastră de acoperire vor aprecia multiplele opțiuni de călătorie la preţuri avantajoase oferite de operatorul aerian de la Cluj”, a afirmat directorul general al Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete vă rugăm accesaţi : https://wizzair.com/en-GB/FlightSearch

Etichete: wizz air spania
Ultimele Stiri
abonare newsletter