Actualitate

Cinci tineri din Cluj şi Maramureş au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani au fost arestaţi preventiv 30 de zile pentru trafic de droguri şi operaţiuni ilegale cu substanţe cu efecte psihoactive în urma unei acţiuni a procurorilor DIICOT şi a poliţiştilor specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.

"În urma unei acţiuni de prindere în flagrant şi a 4 percheziţii domiciliare, au fost ridicate droguri de risc şi mare risc, iar 5 bărbaţi au fost reţinuţi. La data de 7 iunie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj - Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Cluj, au organizat o acţiune pentru depistarea, în flagrant delict, a 3 bărbaţi care ar fi încercat să comercializeze droguri. De asemenea, pentru probarea activităţii infracţionale, au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate droguri de risc şi mare risc (cannabis, comprimate de ecstasy, cristale de MDMA, un timbru de LSD şi alte substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive). Faţă de 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, din judeţele Cluj şi Maramureş, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de DIICOT.

Cinci dintre cei în cauză au fost prezentaţi miercuri instanţei de judecată, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.


Potrivit DIICOT, cercetările sunt continuate faţă de şase persoane, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter