Actualitate

O nouă companie oferă zboruri regulate spre Istanbul de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Operatorul aerian Atlasglobal va opera pentru prima dată zboruri regulate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, începând de luna viitoare.

Zboruri regulate operate de o nouă companie aeriană de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj Zboruri regulate operate de o nouă companie aeriană de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță că, începând cu 18 iulie 2016, operatorul aerian Atlasglobal va opera pentru prima dată zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca, având o frecvență de 3 zboruri pe săptămână cu aeronave de tip Airbus A321, 204 locuri.

Compania aeriană Atlasjet Airlines a fost înființată la data de 14 martie 2001 în Turcia, iar primul zbor a fost operat pe 1 iunie 2001. În anul 2015 compania aeriană a decis să continue operarea zborurilor sub denumirea de Atlasglobal.


În prezent, Atlasglobal operează cu un total de 24 de aeronave din flota sa globală - din care o aeronavă de tip Airbus A319, 9 aeronave Airbus A320 și 14 aeronave Airbus A321 – spre peste 40 de destinații.

Ruta Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca va fi operată în zilele de luni, miercuri și vineri după următorul program:


Istanbul-Cluj-Napoca – nr. zbor KK 6611 – zile de operare: luni, miercuri, vineri – oră plecare 10.10 – oră sosire 12.00

Cluj-Napoca-Istanbul – nr. zbor KK 6610 - zile de operare: luni, miercuri, vineri – oră plecare 12.50 – oră sosire 14.35


 „Doresc să felicit decizia operatorului aerian de a efectua zboruri din Cluj-Napoca. Sosirea unei noi companii aeriene este întotdeauna un motiv de celebrare, mai ales că oferă o vizibilitate sporită  județului și zboruri directe către un aeroport de tranzit atât de important”, a declarat Marius Mînzat, președintele Consiliului Județean Cluj.

„Suntem foarte încântați să urăm bun venit noii companii aeriene, Atlasglobal. Aeroportul Internațional Cluj este într-un proces continuu de dezvoltare și de extindere a rețelei de rute, iar noile frecvențe de zbor oferă tuturor pasagerilor mai multe opțiuni de călătorie”, a spus David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo.


Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete vă rugăm accesaţi : http://www.atlasglb.com/en

Etichete: atlasglobal istanbul
Ultimele Stiri
abonare newsletter