Actualitate

ALEGERI LOCALE 2016: L-aţi încurajat pe Octavian Buzoianu? Aurelia Cristea: “Desigur” - VIDEO

Fostul candidat la Primăria Cluj-Napoca, deputata PSD Aurelia Cristea, a votat duminică dimineaţă la ora 09:30 la secţia de votare 59 de la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”.

Aurelia Cristea a venit însoţită de mai mulţi tineri din PSD.  Întrebată dacă a discutat şi dacă la încurajat pe Octavian Buzoianu, cel care i-a luat locul în cursa pentru Primărie, aceasta a răspuns: “Desigur”.

“Aştept să aibă un management performant şi să se orienteze foarte mult spre tot ceea ce înseamnă tânăra generaţie pentru că atunci când facem politică, atunci când facem administraţie trebuie să pregătim lucrurile pentru tânăra generaţie şi pentru copiii României. Astăzi mi-am exercitat un drept cetăţenesc, drept pe care îi invit pe toţi cetăţenii să şi-l exercite şi am votat ca să dau o şansă în primul rând tinerei generaţii ca să participe la deciziile care-i privesc. Sper să văd Clujul peste patru ani mult mai aerisit din punct de vedere al tuturor problemelor care au fost ridicate deja în campanie: trafic, parcuri şi de ce nu să discutăm peste patru ani de zile despre o administraţie mult mai apropiată de cetăţeni”, a declarat Aurelia Cristea la ieşirea din secţia de votare.


Deputatul PSD Aurelia Cristea a demisionat din funcţia de conducere a organizaţiei municipale, după ce organizaţia judeţeană a PSD i-a retras sprijinul pentru candidatura de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat că decizia de înlocuire a candidatului a fost luată de conducerea județeană și cea națională. Practic, cu această decizie s-a trecut peste capul organizației municipale, condusă la vremea respectivă de Aurelia Cristea.

abonare newsletter