Actualitate

Doi tineri, la un pas de moarte din cauza unui şofer beat

Un accident rutier grav a avut loc marţi, 31 mai, în jurul orei 04:30 în Apahida, soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea unui autoturism.

„Conform primelor cercetări, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN16, în afara localităţii Apahida, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, context în care a intrat în coliziune cu taluzul șanțului de pe marginea carosabilului și s-a răsturnat. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 24 de ani, din localitatea Buza şi rănirea uşoară a unei tinere de 18 ani, din localitatea Sâmboleni, ambii pasageri în autoturism.


Valoarea pagubelor este de aproximativ 13.000 lei. Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor care se impun.

Ultimele Stiri
abonare newsletter