Actualitate

Regizorul Nae Caranfil a explicat la Cluj de ce alegerea actorilor din “6,9 pe scara Richter” a fost o misiune dificilă - VIDEO

Prezent sâmbătă după masă la o întâlnire cu jurnaliştii în cadrul TIFF 2016, regizorul Nae Caranfil a declarat că pregătirea scenelor de musical din filmul “6,9 pe scara Richter” au început cu aproximativ o lună înainte de filmări.

Partea cea mai grea a filmului nu au fost elementele de musical, ci găsirea actorilor care să se plieze perfect pe personajele imaginate de regizor. “A fost o perioadă lungă de probe, în care am văzut foarte multă lume, în care am ezitat, am rechemat actori şi actriţe despre care nu eram încă siguri. Pe unii i-am rechemat chiar în repetate rânduri şi până la urmă am definitivat distribuţia din film”, a spus Nae Caranfil.

În video, regizorul spune care au fost cele mai delicate alegeri cu privire la actorii care trebuiau să interpreteze personajele principale.


“6,9 pe scara Richter”, cel mai nou film al regizorului Nae Caranfil a fost proiectat vineri seara, în premieră mondială, la gala de deschidere TIFF 2016, în Piaţa Unirii. Proiecţia a fost un succes, aproximativ 3.000 de persoane vizionând filmul pe ecranul amenajat în centrul oraşului.

Nae Caranfil a precizat că nu ştie când va ajunge filmul în cinematografe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter