Actualitate

Viața de motociclistă în Cluj, cu bune și cu rele - GALERIE FOTO

Peste 2000 de motocicliști și-au dat întâlnire în Gilău în acest weekend la întâlnirea bikerilor din România. Motoare turate, femei frumoase și multă bere pe ritm de muzică rock, așa își încep „sezonul” motocicliștii din România.

La adunare națională a motocicliștilor din România a venit împreună cu prietenii ei și Raluca Uzunov, în vârstă de 27 de ani. Îmbrăcată ca o adevărată rockeriță, cu cizme, geacă de piele și pe o motocicletă Honda, tânăra a reușit să atragă toate priviriele.

„Cel mai frumos în viața asta de motociclist este libertatea, oamenii cu care umbli, faptul că ai control asupra ta și că poți să mergi în natură și să vezi anumite locuri. Un alt aspect frumos în viața de motociclist este că poți să simți adrenalina, vântul, aerul...”, a declarat Raluca Uzunov.


Ce simte când este pe motocicletă?

Pasiunea Ralucăi pentru motociclete a început de la vâsta de 14 ani, când s-a urcat pentru prima dată pe un motor. De atunci nu s-a mai despărțit de lumea motoarelor. Raluca Uzunov a absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune, iar acum este actriță, instructor de fitness, face dansuri și arte marțiale.

„Motocicleta tremură frumos între picioare, îmi plac caii putere, plus că te simți foarte liberă. Pasiunea aceasta pentru motociclete la mine nu o să dispară niciodată”, a spus Raluca.


Reacțiile șoferilor

În trafic de nenumărate ori a fost abordată de bărbați la semafor, iar reacțiile lor variează.

„Unii bărbați în trafic zâmbesc, alții îmi zic că-s foarte tare, alții se șochează. Unii dintre ei mi-au făcut avansuri și mi-au cerut numărul de telefon și cu atât au rămas”, a menționat tânăra.


Momentele grele n-au speriat-o

În viața de motociclistă pe care a avut-o până acum s-a lovit însă și de momente grele. Câțiva prieteni de-ai ei motocicliști au murit în accidente, însă asta nu a înfricat-o deloc.

„N-am avut eu accidente pentru că mă descurc cu motorul, dar alții în trafic cum ar fi șoferii de autoturisme sunt neatenți și-ți intră în față. Am avut și prieteni care au murit în accidente de motocicletă. Nu mi-a fost frică să mă urc ulterior pe motocicletă. Este ca și cum ai merge pe trotuar și ți-ar fi frică că cineva intră cu mașina în tine”, a precizat Raluca.


Părinții, speriați la început

Dacă la început părinții actriței erau speriați de ce poate fata lor să pățească dacă circulă cu o motocicletă, acum situația s-a schimbat.

„Părinții mei s-au obișnuit cu pasiunea mea. Acum sunt mândri de mine. La început erau oarecum ofticați că cine știe ce pățesc, dar acum s-au obișnuit”, a concluzionat Raluca Uzunov. 


În ultimul weekend al lunii mai are loc întruniriea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România și nu numai. Evenimentul  Bike Fest ajuns la a 19-a ediție este organizat de Transilvania Bikers MC 1990.

Etichete: femeie motocicleta
Ultimele Stiri
abonare newsletter