Actualitate

Firma de pază a Consiliului Judeţean, pierderi de 300.000 lei

De mai mulţi ani, una dintre firmele forului judeţean merge pe pierdere. În şedinţa de Consiliu Judeţean de joi, va fi discutat un proiect privind situaţia financiară a S.C. Pază şi Protecţie S.R.L.

Firma de pază a Consiliului Judeţean, pierderi de 300.000 lei Firma de pază a Consiliului Judeţean, pierderi de 300.000 lei

Firma de pază a Consiliului Judeţean, S.C. Pază şi Protecţie S.R.L, a încheiat anul 2015 cu pierderi de peste 300.000 lei. Situaţia financiară dificilă a firmei al cărei unic acţionar este Consiliul Judeţean persistă de mai mulţi ani.

Un proiect de hotărâre privind aprobarea situaţiei financiare a societății Pază şi Protecţie Cluj S.R.L va fi discutat de consilierii judeţeni în şedinţa de joi, 26 mai. În document este prezentată situaţia financiară dificilă a societăţii, care de ani de zile merge pe pierdere. “Din analiza situaţiilor financiare şi a notelor explicative prezentate rezultă că la finele anului 2015 unitatea avea înregistrate imobilizări în sumă de 20.882 lei care sunt formate din: imobilizări necorporale în sumă de 3.100 lei, imobilizări corporale în sumă de 15.563 lei şi imobilizări financiare în sumă de 2.219 lei. Creanţele înregistrate, în sumă de 268.437 lei, reprezintă creanțe comerciale, creanțe în legătură cu personalul și creanţe în legătură cu bugetul statului şi alte creanţe. Datoriile societăţii, în valoare de 617.098 lei, sunt datorii cu termen de plată sub un an care reprezintă alte datorii inclusiv datorii fiscale și datorii privind asigurările sociale. Cifra de afaceri realizată în anul 2015 este în sumă de 4.074.224 lei. La încheierea exerciţiului financiar societatea înregistrează pierdere în valoare de 305.890 lei”, se arată în proiectul de hotărâre.


S.C. Pază şi Protecţie S.R.L. este condusă de Andreia Cîmpan, de profesie jurist. Înaintea ei, societatea a fost condusă de Axente Husar, fost consilier judeţean PPDD. Acesta şi-a dat demisia în februarie, după ce s-a dovedit că a făcut poliţie politică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter