Actualitate

Au început Zilele Clujene ale Economiei Sociale

În perioada 23-25 mai, are loc la Cluj-Napoca, ediția a treia a Zilelor Clujene ale Economiei Sociale.

Au început Zilele Clujene ale Economiei Sociale Au început Zilele Clujene ale Economiei Sociale

Luni la prânz, a avut loc deschiderea oficială la care au participat, printre alții, conf. dr. Paul Teodor Hărăguș, decanul Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială și lect. dr. Mihai Iovu, directorul Departamentului de Asistenţă Socială, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială.

Pe parcursul celor trei zile, au loc workshopuri, momente artistice susținute de beneficiarii Centrului de Zi Sf. Maria Cluj-Napoca. De asemenea, va avea loc și Econsoc Expo, un târg de produse și servicii ale unităților de economie social. Târgul se desfășoară în Parcul Central, Centrul de Cultură Urbană, platforma Casino, în 23-24 mai.


În cadrul evenimentului, vor fi și o serie de dezbateri pe teme precum: impactul economiei sociale asupra dezvoltării comunitare, strategiile folosite pentru atragerea resurselor financiare de către unitățile de economie social, modele de bune practice dar și obstacole întâmpinate de unitățile de economie socială, de cine și de ce depinde succesul unităților de economie socială.

„Prin activităţile derulate sub egida Zilele clujene ale economiei sociale dorim să stimulăm creşterea responsabilităţii sociale şi nivelul de implicare al tuturor actorilor locali angajaţi în dezvoltarea locală, prin dezvoltarea parteneriatelor şi acţiunilor conjugate între comunităţi, mediul de afaceri şi mediul universitar”, au declarat organizatorii.


În fișierul atașat puteți consulta programul complet al Zilelor Clujene ale Economiei Sociale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter