Actualitate

TRAGEDIE de Paşti! Accident rutier cu cel puţin DOI MORŢI - VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această noapte, lângă Dej la intrare în localitatea Mica. Cel puţin doi tineri au decedat după ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

Impactul puternic a făcut ca unul dintre autovehicule să se răstoarne pe şosea, iar cealaltă maşină să ajunga în şanţ, informează dejeanul.ro.

Într-unul dintre aututorisme se aflau mai mulţi tineri din Unguraş. Din această maşină, din păcate, doi dintre pasageri au decedat pe loc. Şoferul celeilalte maşini nu a fost rănit grav. Potrivit primelor informaţii, în total 7 persoane au fost implicate în accident.


 

Pompierii de la descarcerare au extras doi tineri aflați pe bancheta din spate, aceștia fiind în stare critică. Unul dintre ei, care luna aceasta urma să împlinească 22 de ani a decedat la scurt timp. Între timp, un alt echipaj al ambulanței și pompierii de la descarcerare munceau pentru scoaterea șoferului celuilalt autoturism, care de asemenea a rămas încarcerat. Bărbatul în varstă de 32 de ani, domiciliat în Mănăstirea, a ajuns la spital cu rani la picioare. Din nefericire, soferul autoturismului OPEL a decedat pe loc în urma impactului.  Unul dintre tinerii decedați în accidentul rutier este fiul primăriției din Unguraș, Mark Mureșan. Acesta urma să împlinească în 8 mai vârsta de 22 de ani.

Etichete: dej morti rutier
Ultimele Stiri
abonare newsletter