Actualitate

Scandal în fața poliției! Un bărbat a amenințat trecătorii cu un cuțit

Un bărbat, aflat cel mai probabil sub influența drogurilor, a amenințat cu un cuțit persoanele aflate în zona sediului poliției din Turda.

La fața locului s-au mobilizat echipaje ale poliției locale și judiciare, iar în cele din urmă scandalagiul a fost prins și încătușat în zona centrală a orașului, informează Turdanews.ro.

„Polițiștii au identificat și imobilizat un bărbat de 41 ani din Turda care prezenta un comportament deviant și care avea asupra sa obiecte contondente expuse în public. Acesta a fost transportat la psihiatrie pentru investigații de specialitate, urmând a se continua cercetările in funcție de constatări”, informează și Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.


Potrivit şefului Poliţiei Locale Turda, Emil Dardai, barbatul este cunoscut în zonă, acesta nefiind la primul incident de acest fel.

„Era în mașină cu soția și copiii... Buzescu se numește și îl știe toată lumea. A scos trei cuțite și a început să amenințe lumea, așa din bun senin... Au intervenit și agenții noștri, dar l-au prins cei de la poliția judiciară undeva prin centru. Cred că de data asta va fi încarcerat”, a precizat Dardai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter