Actualitate

CINE ESTE EVA IBRANYI, cea care îl atacă pe Buzoianu, şi CE LEGĂTURĂ ARE CU BOC

Aşa cum încă de ieri seară am avertizat, atacul la adresa candidatului susţinut de PSD Octavian Buzoianu nu este dezinteresat. Una dintre acuzatoarele fostului director al fabricii Feleacu este Eva Ibranyi, o apropiată a PDL.

Eva Ibranyi este soacra Flaviei Mihaela Ibranyi (Petruş), membru PDL şi candidat la Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2012. Fiul Evei Ibranyi, Robert, este căsătorit cu Flavia-Mihaela Petruş.

Pe pagina de socializare a Flaviei Ibranyi apar multe fotografii alături de liderii PDL, Emil Boc şi Daniel Buda, dar şi poze alături de Traian Băsescu.


Un mail anonim care conţine un film cu mărturiile a două foste angajate de la fabrica Feleacu dezvăluie modul în care Octavian Buzoianu, candidat la Primăria Cluj-Napoca, a distrus fabrica de-a lungul anilor şi cum şi-a bătut joc de angajaţi. În filmare, care este făcută într-o manieră foarte profesionistă, apar Lucia Lup, lider sindical al fostei fabrici Feleacu, şi Ibrany Eva, o fostă angajată.

Filmarea are 13 minute şi poate fi văzută aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter