monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(P) Farm Tech vă așteaptă la Agraria 2016

Compania FARM TECH, unic distribuitor în ţară a mărcilor Strautmann, Teagle, Kotte, Chioda, Goweil şi Schaeffer (încărcătoare frontale articulate telescopice, multifuncţionale) vă întâmpină în noul sezon cu preţuri promoţionale şi noutăţi la toată gama de utilaje comercializate în domeniul agricol şi zootehnic.

Gama de utilaje Schaeffer se încadrează perfect oricărui tip de activitate, sunt utilaje de lucru universale pentru ferme mici şi mari, prezintă combinaţia perfectă de putere, înălţime de ridicare şi manevrabilitate, calitate germană la un preţ accesibil pentru orice buzunar. FARM TECH a reuşit printr-o politică direct axată pe nevoile clientului, performanţa de a capta o cotă de piaţă de peste 40 %, fiind leader de piaţă la nivel naţional din 2007 până în prezent.

“DE LA CEI MAI BUNI, PENTRU CEI MAI BUNI!”


Dovada stau cele peste 700 de utilaje vândute în cei 10 ani de activitate, azi în stare perfectă de funcţionare. FARM TECH este mereu aproape de clienţii săi oferindu-le asistenţă tehnică 24 ore din 24; 7 zile din 7, oriunde pe teritoriul României şi o garanţie de 2 ani fără limită de ore, fiecărui utilaj.

“ACUM SUNTEM MAI APROAPE DE DUMNEAVOASTRA CA ORICÂND! “


Vă invităm să ne vizitaţi la noul punct de lucru din Localitatea Jucu, nr. 19, Judeţul Cluj, cât şi la standul (E68 ) a celui mai important târg în domeniul agricol din regiune – AGRARIA 2016.