Actualitate

Vasile Blaga, la DNA

Copreședintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat într-un dosar privind fapte de corupție.

Potrivit unor surse judiciare, el a fost citat pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul privind fapte de corupție la ANRP.

„În calitate de martor într-un dosar de anul trecut. Este vorba de un abuz în serviciu. Despre cine este vorba, nu știu. Nu am nici o treabă cu ANRP. Orice cetătean este obligat sa depună mărturie, dacă procurorii solicită”, a spus Blaga la intrarea in sediul DNA, citat de stiripesurse.ro. 


Vasile Blaga a declarat, după ce a fost audiat de procurorii DNA într-un dosar privind suspiciuni de corupţie la ANRP, că nu a fost implicat în numirea membrilor comisiei de la nivelul ANRP.

"Tema discuţiilor a fost legată de cum s-au făcut numirile la ANRP. Nu am fost implicat deloc în ceea ce priveşte această instituţie, ANRP, în numirea membrilor ei, Ministerul de Interne având atribuţiuni aici dar, prin lege, sunt oameni desemnaţi de minister. Atunci, este la latitudinea ministrului să propună persoana care să facă parte din respectiva instituţie. Eu am propus un secretar de stat", a declarat Vasile Blaga după audieri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter