Actualitate

Cum a făcut LOT din Varșovia „buricul lumii”? - GALERIE FOTO

Compania poloneză LOT efectuează 4 zboruri pe săptămână de la sfârșitul lunii martie de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj la Varșovia, oferind pasagerilor acces la destinații din toată lumea: Cracovia, Gdansk, Riga, Amsterdam, Londra, Bruxelles, dar și în zone îndepărtate cum ar fi New York, Chicago, Toronto, Tokyo sau Beijing.

Compania aeriană poloneză LOT, care a început recent să efectueze zboruri de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj spre Aeroportul Chopin din Varșovia, le oferă pasagerilor o varietate de oferte, atât pentru cei care călătoresc des, cât și pentru cei care vor să viziteze Varșovia sau alte colțuri ale lumii.

Compania LOT se adresează celor care nu vor să stea multe ore la coadă prin aeroporturi, având pentru diverse rute un timp de așteptare de doar 35 de minute. Pentru a ajunge la Londra spre exemplu, o destinație foarte utilizată de români în ultimul timp, trebuie așteptat în aeroport doar 35 de minute.


Timpul de așteptare este scăzut

„Clujul este foarte bine conectat cu America de Nord prin Varșovia. Timpul minim de conexiune este de 35 de minute. De exemplu pentru Londra timpul de transfer este de doar 35 de minute. Practic te dai jos din avion treci de verificările de securitate și apoi zbori imediat spre Londra. Zborul din Cluj către Varșovia este mai puțin de două ore, iar spre America de Nord 14 ore. Cred că este foarte puțin mai ales dacă compari cu alte servicii din vestul Europei foarte aglomerate. Hubbul nostrul din Varșovia este frumos și nu ai cum să te pierzi pentru că este micuț și foarte prietenos”, a spus reprezentatul biroului mass-media al LOT, Pamela Gintowt-Juchniewicz.

Spații speciale pentru pasageri

Pentru cei care vor să se distreze până ajung la destiația dorită LOT oferă în aeroportul din Varșovia o zonă specială unde cei mici se pot juca, iar ceilalți pasageri pot asculta muzică, să se relaxeze, să mănânce sau chiar să facă un duș.


„Avem o facilitate pentru pasagerii care călătoresc la premium și la business class cu LOT, iar după ce le este efectuat check-in-ul mai au de mers doar 70 de metri, deci nu mai trebuie să treacă de controlul de securitate, iar la doar 70 de metri sunt la business lunch unde pot mânca, se pot distra și pot beneficia de toate facilitățile oferite de LOT. Business lunch este o zonă pentru pasagerii care călătoresc des cu LOT pot gusta dintr-o mare varietate de mâncare, specialități, se pot relaxa, să facă un duș, este și o zonă specială pentru computere unde călătorii au acces la ele. Pasagerii nu sunt niciodată plictisiți acolo”, a declarat Pamela Gintowt-Juchniewicz.

Cei care călătoresc des cu LOT primesc un card și pot câștiga la un anumit număr de zboruri efectuate trei bilete în schimb.


Aeroportul Chopin, foarte aproape de centrul orașului Varșovia

Aeroportul Chopin este localizat în centrul orașului Varșovia și operează aproximativ 300 de zboruri zilnice. Fiind situat în centrul orașului reprezintă un real beneficiu pentru cei care vor să viziteze Varșovia.

„Aeroportul din Varșovia este locul de pe care LOT operează și cel mai bun lucru despre asta este faptul că suntem foarte aproape de centrul orașului. Ia cel mult 10 minute să ajungi de la aeroport în centrul orașului și asta este foarte unic pentru că cele mai multe aeroporturi sunt în afara orașului. Este foarte confortabil pentru cei care vor să călătorească la Varșovia. Cred că aeroportul este unic în Europa, fiind atât de aproape de centrul orașului”, a concluzionat Pamela Gintowt-Juchniewicz.


Legături în foarte multe orașe importante

De la sfârşitul lunii martie, compania poloneză LOT efectuează nu mai puţin de 4 zboruri pe săptămână de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj la Varșovia, oferind pasagerilor acces la o multitudine de destinații din toată lumea: Cracovia, Gdansk, Riga, Amsterdam, Londra, Bruxelles, dar și în zone îndepărtate cum ar fi New York, Chicago, Toronto, Tokyo sau Beijing.

Ultimele Stiri
abonare newsletter