Actualitate

Accident MORTAL. Un biciclist a murit după ce a fost lovit de o autobasculantă

Un accident rutier mortal a avut loc luni seara pe strada Cardinal Iuliu Hossu din comuna Floreşti. Un biciclist şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de o autobasculantă.

Conform informaţiilor unor martori aflaţi la faţa locului biciclistul a decedat pe loc. Şoferul autobasculantei a intrat pe strada Cardinal Iuliu Hossu, stradă care are limită de 3,5 tone. Totodată martorii au mai spus că persoana accidentată este din localitatea Căpuşu, informează cluj24h.ro.

„Am fost solicitaţi la faţa locului, a fost vorba de o autobasculantă care a accidentat un biciclist. Conform colegilor care au fost la faţa locului, medicul de pe SMURD a încercat să afle dacă victima a avut semne vitale însă din cauza traumelor suferite, au declarat decesul, semnele fiind incompatibile cu viaţa”, a declarat purtătorul de cuvânt ai ISU Cluj.


Conform reprezentanţilor IPJ Cluj „conducătorul unei autobasculante a virat dreapta fără să se asigure şi a surprins şi accidentat un biciclist care se afla în traversarea intersecţiei (n.red intersecţia străzilor A.Iancu şi Cardina Iuliu Hossu) fără se asigure. Ambii sunt în vârstă de 33 ani”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter