Actualitate

ACCIDENT GRAV în Cluj. Un taximetrist din Gherla, ÎN COMĂ după ce a intrat cu mașina într-un cap de podeț. FOTO

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 5:00, pe DN1C, pe raza localității Fundătura din județul Cluj.

Potrivit dej24.ro, șoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 26 de ani din Gherla, în timp ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca înspre Dej, ajuns pe raza localității Fundătura, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de podeț, fiind ulterior proiectat pe gardul unui imobil.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor de la Gherla și Dej, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, dar și polițiștii.


Până la sosirea echipajelor de intervenție, un medic din Suceava, care trecea prin zonă, a oprit și a încercat să acorde primul ajutor victimei, însă nu a reușit din cauza faptului că autoturismul se afla suspendat pe gard.

În urma impactului, șoferul a rămas blocat între fiarele contorsionate, pompierii intervenind pentru eliberarea acestuia. După mai multe minute, aceștia au reușit să-l scoată pe tânărul din Gherla din mașină.


Victima, aflată în comă, a fost predată personalului medical de pe ambulanță, după care a fost transportată la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

În urma cercetărilor, polițiștii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier din Fundătura.

Ultimele Stiri
abonare newsletter