Actualitate

Clujul se bucură de trei evenimente marca “Jazz in the Park” în 2016

Organizatorii festivalului “Jazz in the Park” revin cu zeci de performance-uri, mini-spectacole, recitaluri și expoziții, care vor avea loc în 23 aprilie, în cadrul “Jazz in the Street”, pe străzile Clujului.

sursa foto: www.facebook.com/jazzintheparkromania sursa foto: www.facebook.com/jazzintheparkromania

Evenimentul Jazz in the street este dezvoltat în spiritul proiectului “Jazz in the Park” și are obiectivul de a descoperi, dezvolta și promova tinerii artiști. Directorul festivalului Jazz in the Park, Alin Vaida, își propune să unească mai mult arta de clujeni și speră ca evenimentul să contribuie la creșterea notorietății artei practicate de aceștia.

"Prin Jazz in the Street vrem să arătăm lumii că arta animă orașul. O vom face, pe de o parte, prin spațiile pe care le-am ales pentru evenimente, dar și prin colaborări cu artiști, organizatori, trupe și orice alte persoane dornice să încerce arta stradală. Vrem ca Jazz in the Street să dețină un cadru de exprimare pentru mai mulți. Cele mai bune colaborări pe care le vom avea se vor regăsi și la Jazz in the Park, pe o scenă dedicată", a declarat Alin Vaida.


În 23 aprilie clujenii sunţ invitați să iasă pe străzile Clujului, pentru a se bucura de muzică, mini-spectacole, expoziții și alte reprezentații.

De asemenea, în 14 mai, va avea loc “Picnic in the Park”, unde iubitorii muzicii de calitate și de aer proaspăt sunt așteptați la un mare picnic alături de familie și prieteni.


Seria de evenimente va lua sfârșit cu cea de a IV-a ediție a festivalului “Jazz in the Park”, care va avea loc în perioada 27 iunie - 3 iulie 2016, iar pe lângă concertele care vor avea loc în Parcul Central și în alte spații din oraș, publicul se va putea bucura și de expoziții, locuri special amenajate pentru copii sau târguri.

Articol scris de Iulia Popescu, studentă la Departamentul de Jurnalism, FSPAC, UBB, anul 2.

Ultimele Stiri
abonare newsletter