Actualitate

Accident la Iclod: trei persoane rănite, două maşini au ajuns în şanţ - VIDEO

Un accident de circulaţie a avut loc vineri după amiaza pe DN1C la intrare în Iclod. Trei persoane au ajuns de urgenţă la spital după ce două maşini s-au ciocnit.

sursa foto dejeanul.ro sursa foto dejeanul.ro

Ambele autoturisme circulau spre Gherla, iar la un moment dat şoferul autoturismului Renault a semnalizat stânga pentru a ieşi de pe drumul principal. Din spate s-a apropiat cu viteză un şofer, aflat la volanul unei maşini Opel, care nu a observat la timp maşina din faţă şi a lovit-o în plin, scrie dejeanul.ro. În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în şanţul de pe marginea drumului.

La faţa locului au intervenit de urgenţă mai multe echipaje de ale ambulanţei şi SMURD. Şi pompierii din cadrul departamentului de descarcerare au intervenit pentru a scoate din Renault un bărbat blocat între fiarele contorsionate. În total, trei persoane din Iclod (cei şoferi şi un pasager) au fost rănite şi transportate la spitalele din Cluj-Napoca şi Gherla pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii gherleni efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.


abonare newsletter