Actualitate

Scandal la o primărie de cartier la plata impozitelor: Suntem trataţi ca şi animalele, în 20 de minute au fost tăiate 4 chitanţe

Mai mulţi clujeni reclamă faptul că nu au fost lăsaţi să îşi achite impozitele, şi deşi programul cu publicul încă nu se terminase, au fost scoşi din primărie. “Angajaţii au tras voit de timp să încheie programul fără a depune prea mult efort în timpul serviciului”, susţin aceştia.

Raluca F. poveşteşte că în cursul zilei de joi, în jurul orei 16.10, a mers la primăria de cartier din Zorilor de pe strada Pasteur pentru a-şi plăti impozitul.

“Când am ajuns imprimanta era stricată. Am aşteptat până la ora 16.40 cand s-a repornit imprimanta. Înaintea mea au fost şase persoane dintre care două au fost la impozitul de parcare. În 20 minute angajata dumneavoastră a tăiat patru chitante. Este posibil aşa ceva? La ora 16.58 când urma să intru eu, gardianul mi-a inchis uşa în nas bruscându-mă atât pe mine cât şi pe o doamnă”, spune femeia, care a cerut sancţionarea angajatei de la ghişeu şi a gardianului.


“După părerea mea, voit a tras de timp ca să încheie programul fără a depune prea mult efort în timpul serviciului. Întrebarea mea este: dacă intraţi într-o banca şi programul se incheie la ora 17.00, se scot oamenii afară sau se inchide uşa şi se servesc clienţii şi toată lumea este fericită? Pentru ca lucrurile să funcţioneze normal, rog a lua măsurile ce se cuvin”, a mai spus Raluca F. pe un site de reclamaţii la adresa primăriei.

Femeie propune desfiinţarea sediului primăriei de cartier.


“Oamenii sunt ţinuţi în anticamera şi lăsaţi să intre de gardian doar unul câte unul ca şi animalele ca să nu creeze disconfort intelectual angajatelor incompetente. (...) oamenii au aşteptat să li se ia banii şi au fost trataţi mai rău decât animalele. Propun desfiinţarea acestui sediu deoarece dacă se normează persoana de la ghişeul de cartier cu persoana din ghişeul central se ajunge la concluzia că unii nu îşi merită salariul”, concluzionează clujeanca.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca nu au oferit un punct de vedere la sesizarea femeii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter