Actualitate

Un meci de Fed Cup amână un spectacol de balet pe gheaţă la Polivalentă

Spectacolul „Dracula pe gheaţă” de la Cluj-Napoca, programat inițial să aibă loc pe 8 aprilie la Sala Polivalentă, va avea loc pe 22 aprilie, în aceeași sală. Modificarea intervine datorită anunțării meciului de baraj dintre România și Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, pe 16 și 17 aprilie 2016.

Conform statutului Sălii Polivalente, deși anunțată ulterior spectacolului „Dracula pe gheaţă”, manifestarea sportivă are prioritate, iar terenul de tenis are nevoie de minim 10 zile pentru amenajare. Reprezentația de la București, de pe 6 aprilie, la Sala Palatului, este neafectată de schimbare.

 Biletele cumpărate pentru data de 8 aprilie își mențin locurile și valabilitatea. Spectatorii care, din motive obiective, nu pot ajunge vineri, pe 22 aprilie, au opțiunea de a returna biletele și primi contravaloarea lor.


“Urăm succes din toată inima echipei României și Simonei Halep la meciul de baraj pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup și mulțumim spectatorilor «Dracula pe gheaţă» pentru înțelegere, promițându-le ca faimosul Teatru pe Gheață din Sankt Petersburg le va oferi același spectacol feeric, chiar dacă puțin mai târziu. În onoarea celui care a inspirat mitul Contelui Dracula, celebra companie de patinaj își începe de această dată turneul internațional în țara de origine a lui Vlad Țepeș” spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume si decoruri impresionante, ample instalații video, lumini spectaculoase și efecte speciale recrează legenda primului vampir din istoria omenirii și a sa poveste de dragoste eternă.


 În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 și  330 lei atât la București, cât și la Cluj-Napoca. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim.

abonare newsletter