Actualitate

Se caută voluntari pentru Electric Castle 2016

Electric Castle Festival deschide începând de joi, 17 martie, selecția de voluntari pentru ediția 2016 a festivalului. Toți cei care doresc să facă parte din echipa festivalului se pot înscrie online.

Sursa foto: https://www.facebook.com/ElectricCastle Sursa foto: https://www.facebook.com/ElectricCastle

Voluntarii sunt o parte importantă a echipei de organizare. Ei sunt cei care îi ghidează pe participanți și le oferă informații despre evenimentele și spațiile festivalului, contribuie la organizarea activităților de peste zi, iar cei pricepuți la limba engleză au ocazia de a pătrunde în culise și de a fi ghizii artiștilor invitați în festival pe durata șederii acestora la Cluj. Evenimentele zilnice, spațiile special amenajate pentru relaxare și mulțimea de activități care se întâmplă 24 de ore din 24 nu ar fi posibile fără suportul voluntarilor.

„Am dat startul selecției de voluntari mai devreme anul acesta pentru că dorim să le oferim o experiență completă și de care ei să profite pe termen lung, nu doar în perioada festivalului. Cei care vor fi selectați vor trece prin mai multe activități de training care să îi pregătească pentru eveniment, dar și în dezvoltarea lor personală”, spune Ioana Lepădat, coordonatorul departamentului „Voluntari” din cadrul festivalului.


Condiţii de participare

Singurele condiții pentru voluntari sunt să aibă vârsta de 16 ani împliniți și să fie disponibili în perioada 14-17 iulie, dar și în timpul trainingurilor și pregătirilor dinaintea evenimentului. Cunoașterea unor limbi străine sau experiența în eveniment pot constitui avantaje, dar nu sunt obligatorii. În total, sunt deschise peste 250 de poziții de voluntari.

Aplicațiile se pot depune simplu și rapid completând un formular pe site-ul Electric Castle, secțiunea „Volunteers”. Termenul limită este 25 martie.


Cine va cânta la Electric Castle 2016?

Skrillex va urca, în iulie, pe scena de la Electric Castle Festival. Pentru ediția din 2016, organizatorii îi mai confirmă pe Elliphant, Venetian Snares, Coma, Manudigital, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, MATISYAHU, Babylon Circus, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T , LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver.

Ultimele Stiri
abonare newsletter