Actualitate

Li s-au urcat fumurile la cap. Tânăr, târât afară dintr-un club după ce a cerut un pahar cu apă

Un tânăr de 30 de ani din Cluj-Napoca a fost luat pe sus de mai mulţi bodyguarzi după ce a „îndrăznit” să ceară la bar un pahar cu apă, dar a fost refuzat de barman.

Incidentul a avut loc marţi noaptea în clubul Phi 18 de pe strada Republicii din Cluj. Clujeanul se afla cu mai mulţi prieteni la masă şi, deşi comandase de la bar o sticlă de suc, s-a întors să ceară şi un pahar cu apă. Vizibil iritat, barmanul l-a refuzat. 

Apoi, tânărul l-a întrebat pe barman cum îl cheamă, în vederea depunerii unei reclamaţii.


„Vrei să ştii cum mă cheamă?”, i-a replicat barmanul, moment în care a şi strigat după bodyguarzi. 

„Imediat şi-a făcut apariţia un bodyguard care m-a luat în braţe şi m-a scos afară din club”, spune tânărul. „Hainele şi portofelul mi-au rămas în club, respectiv pe bar, noroc cu prietenii. Ce se întâmpla dacă eram singur?”, a mai spus acesta. 


Acesta nu este primul incident care a avut loc în clubul din Zorilor. Zece tineri au fost bătuţi în anul 2013 de agenţii de securitate de la clubul Phi 18. Cei zece tineri au consumat alcool şi au început să se certe cu oamenii din club. Ei au fost poftiţi afară, însă cearta nu s-a oprit atunci, cei zece fiind bătuţi de agenţii de la firma de pază.

Contactaţi telefonic pentru un punct de vedere, reprezentanţii clubului s-au mărginit să spună că nu dau interviuri telefonice, deşi li s-a cerut doar o poziţie cu privire la eveniment.

Etichete: tineri scandal
Ultimele Stiri
abonare newsletter