Actualitate

Copilul care a căzut în gol în Sala Polivalentă a fost externat

Copilul care a căzut în gol, de la o înălţime de peste patru metri, în Sala Polivalentă din Cluj, a fost externat, luni, fără probleme din punct de vedere neurologic şi neurochirurgical.

Directorul Spitalului de Copii Cluj, dr. Călin Lazăr, a declarat, luni, că singurele probleme au fost la mâna stângă.

“Copilul a fost internat sâmbătă cu o fractură de antebraţ stâng şi cu un traumatism cranio-cerebral închis. Traumatismul nu a pus probleme din punct de vedere neurologic şi neurochirurgical, s-a infirmat un hematom subdural după consult CT şi după examinare CT şi consult neurochirurgical şi a fost redusă fractura în sală. Copilul a fost externat astăzi. Deci, din punct de vedere neurologic a ieşit din perioada critică şi atunci rămâne fractura pentru care, probabil peste trei săptămâni, va trebui scos ghipsul ca să vedem cum s-au sudat oasele respective”, a menţionat Călin Lazăr.


Un băiat în vârstă de 9 ani a căzut în gol, de la o înălţime de peste patru metri, în timpul unui meci de baschet care a avut loc sâmbătă seară în Sala Polivalentă din Cluj.

Copilul a suferit multiple contuzii, precum şi o fractură a antebraţului şi a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca.


După declaraţiile unor persoane care au asistat la accident, băiatul ar fi căzut, în gol, printr-un spaţiu creat între tribuna fixă şi tribuna mobilă a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter