Actualitate

Boc îi răspunde lui Reghecampf care a jignit Clujul: “Este o pată pe creierul domniei sale”

Mutarea meciului România – Spania i-a iritat pe foarte mulţi oameni din lumea fotbalului. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a declarat că disputarea meciului cu Spania la Cluj e o pată pentru România.

Boc îi răspunde lui Reghecampf care a jignit Clujul: “Este o pată pe creierul domniei sale” Boc îi răspunde lui Reghecampf care a jignit Clujul: “Este o pată pe creierul domniei sale”

La un post de radio local, Boc a declarat că antrenorul Stelei este un impertinent.

“Am văzut câţiva impertinenţi gen Reghecampf care ar trebui să se uite mai întâi în ograda lui şi apoi să vorbească. Nu noi suntem de vină că nu sunt în stare să organizeze un meci cu campioana europeană şi campioana mondială. Ei ar trebui să fie încântaţi şi bucuroşi că există în România un stadion de o asemenea ţinută care oricând poate primi campioana Europei, campioana mondială şi să joace fotbal de calitate. La Polivalentă la fel, avem meci cu Norvegia, campioană mondială la handbal, cu Germania la tenis feminin, campionatul european de gimnastică, de baschet. Suntem un oraş care poate fi considerat un model, contrar afirmaţiilor gen Reghecampf. Este o pată pe creierul domniei sale când face asemenea afirmaţii şi poate ar fi bine să se uite în oglindă când face asemenea afirmaţii”, a declarat Boc.


Primarul a mai spus că nu este Clujul de vină că administraţia locală a reuşit să facă un stadion bijuterie. “Când eram la Guvern, am susţinut două stadioane, Cluj Arena, dar cu bani mult mai puţini şi Naţional Arena. Bucureştiul nu a reuşit să impună stadionul, dar domnul Tişe cu Consiliul Judeţean a reuşit să facă la Cluj o bijuterie din acest stadion. Acum, noi suntem de vină că arată foarte bine şi oricând poate să găzduiască asemenea competiţii”, a afirmat Boc.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a declarat după aflarea veştii că Arena Naţională va rămâne închisă, că dacă s-ar fi dorit într-adevăr rezolvarea acestei probleme, până în momentul de faţa s-ar fi făcut acest lucru.


„Sunt foarte dezamăgit că nu se joacă pe Arena Naţională, am fi avut parte de un gazon bun şi de mai mulţi spectatori. Faptul că meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pată pentru România. Cred că ar trebui să se implice cineva, nu ştiu cine, poate chiar preşedintele României. Să dea acoperişul jos, jucăm fără el, nu-i problemă”, a declarat antrenorul Stelei.

Naţionala României are programate două meciuri amicale în luna martie: pe 23 martie cu Lituania şi 4 zile mai târziu contra Spaniei. Cum Arena Naţională nu are încă avizul ISU, şefii Federaţiei Române de Fotbal au ales să mute cele două meciuri pe Cluj Arena.


Citeşte şi: Greii fotbalului dau de pământ cu stadionul din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter