Actualitate

Colegiul Tehnic ”Dr. Ioan Rațiu” Turda a obținut primele locuri la Olimpiada Județeană Interdisciplinară Tehnologii 2016

Trei eleve ale Colegiului Tehnic ”Dr. Ioan Rațiu” din Turda au ocupat primele locuri la Domeniul Turism și Alimentație, specializarea Tehnician în Turism, în cadrul Olimpiadei Județene Interdisciplinare Tehnologii 2016.

La Olimpiada care a avut loc în februarie și martie, la Cluj-Napoca, Daiana Rusu Angel a obținut Locul I, Carina Dărăban a obținut locul II, iar Petruța Lazăr a obținut locul III.

Proba scrisă a concursului s-a desfășurat în data de 27.02.2016, iar proba practică a avut loc în data de 02.03.2016.


Astfel, Daiana Rusu Angel va reprezenta județul Cluj la faza națională a Olimpiadei Interdisciplinare din Aria Curriculară Tehnologii, Domeniul Turism și Alimentație, specializarea Tehnician în Turism, care se va desfășura la Reșița în săptămâna ”Să știi mai multe să fii mai bun”, în perioada 18.04.2016 – 22.04.2016.

Cele trei eleve au fost coordonate de prof. ec. Mihaela Frunzăreanu, prof. ing. Marilena Nemeţi și prof. ec. Octavian Theodor Gherman.


Colegiul Tehnic ”Dr. Ioan Raţiu” Turda înființat în anul 1906 după mai multe negocieri şi cu mari greutăţi a pregătit primii meseriaşi români fiind  primul colegiu de arte şi meserii din zonă cu predare în limba română.

Etichete: meserii
abonare newsletter