Actualitate

Toto Cutugno oferă un mărţişor româncelor

Toto Cutugno dedică tuturor femeilor din România un mărţişor inedit: câteva versuri din cântecul „Una canzone che non c’e”.

„Sei il mio risveglio del mattino

Sei la mia forza qui sul mio cuscino


Sei la mia eterna primavera

Sei la tenerezza della sera.”


„Eşti boarea mea de dimineaţă

Eşti forţa care mă ridică de pe pernă


Eşti primăvara mea eternă

Eşti tandreţea serii”


„Mărţişoarele nu există în Italia, dar această tradiţie - de a întâmpina primăvara purtând în piept un fir roşu împletit cu unul alb mi se pare fascinantă”, spune artistul italian.

Cum nu o dată artistul a declarat că în România se simte ca acasă, el promite tuturor româncelor, şi mai ales celor care îi sunt prietene, printre care se numară nume mari precum Nadia Comăneci, un concert care să fie înainte de orice un cadou pentru luna femeii.


„Le doresc tuturor femeilor o primăvară frumoasă şi un 1 Martie fericit şi le aştept pe clujence la concertul din 13 martie”, le transmite Toto Cutugno reprezentantelor sexului frumos.

Întâlnirea lui Toto Cutugno cu fanii, dar mai ales cu fanele sale va avea loc pe 13 martie 2015, începând cu ora 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca! Evenimentul este dedicat Zilei Femeii, se va numi „Best Of” şi promite să răsfeţe toate admiratoarele artistului cu hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli”, dar mai ales cu melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos.

Ultimele Stiri
abonare newsletter