Actualitate

Rareş Bogdan, martor în dosarul de corupţie al primarului din Braşov

Rareş Bogdan de la Realitatea TV este menţionat ca martor în rechizitoriul procurorilor în dosarul în care primarul braşovean George Scripcaru este acuzat de mai multe infracţiuni, inclusiv luare de mita.

Potrivit rechizitoriului consultat de HotNews.ro, cei doi inculpaţi, având interdicţia să ia legătura unul cu celălalt, au încercat să comunice indirect, în data de 23 ianuarie 2016. Intermediarii menţionaţi în acest sens de document sunt martorii Lucian Duţă şi Rareş Bogdan. Scripacru şi David ar fi încercat, potrivit rechizitoriului, să comunice prin intermediul lui Duţă şi Bogdan pe tema unor chestiuni politice, dar având un interes economic direct, legat de ancheta penală din acest dosar, referitoare la protejarea intereselor societăţii Bepco SRL şi după alegerile locale.

Numele lui Rareş Bogdan apare şi în dosarul de corupţie al primarului PSD Marian Vanghelie de la Sectorul 5. De asemenea, procurorii susţin că Rareş Bogdan i-ar fi dat primarului capitalei Sorin Oprescu informaţii pe surse de la DNA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter