Actualitate

Accident rutier MORTAL la Fundătura. Impact VIOLENT cu un cap de pod

Un accident mortal de circulație a avut sâmbătă, în jurul orei 17:20, pe DN1C, în localitatea Fundătura.

sursa foto: dej24.ro sursa foto: dej24.ro

Șoferul unui autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în județul Cluj, în timp ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca înspre Dej, ajuns pe raza localității Fundătura, din cauze încă necunoscute, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un cap de pod, informează dej24.ro.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite grav, două dintre acestea fiind încarcerate. Pompierii au fost nevoiți să intervină pentru eliberarea lor dintre fiarele contorsionate. Este vorba despre trei bărbați – șoferul în vârstă de 51 de ani și doi pasageri de 63, respectiv 76 de ani.


După mai mult de o oră de resuscitare, personalul medical prezent la fața locului a fost nevoit să constate decesul bărbatului în vârstă de 73 de ani. Celelalte victime au fost transportate de urgență la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor de la Gherla și Cluj-Napoca, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu două autospeciale, dar și polițiștii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter