Actualitate

Poliţia locală şi IPJ Cluj cerşesc medalii pentru aceeaşi pradă

Un bărbat care a furat o borsetă cu bani şi acte a fost fugărit de Poliţia Locală şi prins de IPJ Cluj. Ambele instituţii au ajuns să se laude că au prins trofeul, un amărât de hoţ care a furat o borsetă cu 190 de lei de la un bărbat în vârstă.

Ba mai mult, pe lângă asta poliţiştii de la IPJ Cluj se contrazic: ei spun că au fost sesizaţi cu privire la un furt pe strada Trotuşului, iar apoi spun că evenimentul a avut loc pe strada Dâmboviţei.

"În timp ce se deplasa pe strada Dâmboviţei, bărbatului i-ar fi fost smulsă borseta pe care o purta pe umăr de către un tânăr necunoscut. Poliţiştii au efectuat verificări şi au reuşit depistarea şi identificarea celui în  cauză pe strada Fabricii de Zahăr, fiind vorba despre un tânăr de 29 de ani din Cluj", spun reprezentanţii IPJ Cluj.


De asemenea, poliţiştii de la IPJ Cluj se laudă că hoţul a aruncat borseta înainte să fie prins, iar poliţiştii locali spun că ei l-au încătuşat. Până la urmă cine a pus cătuşele pe mâna hoţului?

La scurt timp poliţiştii locali au emis şi ei un comunicat de presă în care se laudă cu „prada”. Poliţiştii locali spun că au auzit un strigăt şi aşa au aflat de caz. Precum nişte detectivi din filmele de acţiune poliţiştii locali au luat-o la fugă după hoţ şi l-au imobilizat. 


„Cetățeanul suspect a fost urmărit de cei doi polițiști locali, care au reușit să-l imobilizeze pe strada Fabricii de zahăr nr. 4, după ce acesta abandonase geanta (recuperată de polițiști). După încătușare cetățeanul a fost condus la secția II Poliție locală și identificat. Cetăţeanul a fost condus la Sediul secției II Poliția municipiului pentru continuarea cercetărilor”, spun poliţiştii locali.

Ultimele Stiri
abonare newsletter