Actualitate

Emil Boc este nemulţumit de lucrările din centrul oraşului

Primarul Clujului, Emil Boc, a spus într-o emisiune de la un post de radio local că este nemulţumit de felul în care s-au executat lucrările din centrul oraşului.

„Sunt nemulţumit de calitatea unor lucrări din zona centrală, de pe strada Bariţiu, ca să vă dau un exemplu, dar şi de alte lucrări punctuale de pe străzile care s-au finalizat. Am dispus recepţia lucrărilor, mă refer la proiectul care a vizat Avram Iancu, Memorandumului, Moţilor, Brătianu, Horea, Bariţiu. Lucrările nu sunt recepţionate şi urmează acum să se facă procedura de recepţie”, a declarat Boc în cadrul unei emisiuni la un post de radio.

Monitorul de Cluj a atras atenţia în luna ianuarie a acestui an asupra unei lucrări de pe strada Emil Isac, la intersecţia cu străzile Cardinal Iuliu Hossu şi George Bariţiu, aproape de Opera Maghiară.


Un adaos ciudat la trotuar care se vrea a fi pistă de biciclete a apărut peste noapte pe strada Emil Isac. Clujenii s-au minunat de experimentele pe care le pot face drumarii, deoarece pista de biciclete pare a fi o continuare a uneia dintre benzile folosite de autoturisme.

abonare newsletter