Actualitate

Cauciucul unui troleibuz a explodat în trafic. O persoană a fost rănită - GALERIE FOTO

Cauciucul unui troleibuz care circula înspre Mănăştur a explodat luni după amiază, în urma incidentului o pasageră fiind rănită. Circulaţia pe strada Primăverii s-a desfăşurat cu dificultate.

Troleibuzul cu numărul 25 circula dinspre strada Primăverii spre strada Bucium când la un moment dat un cauciuc a explodat. O bătrână în vârstă de 75 de ani, pasageră în mijlocul de tranport, s-a rănit uşor, acuzând dureri în zona gambei. Ea a refuzat să fie transportată la spital.

“Din primele informaţii, cauciucul unui mijloc de transport în comun a explodat. O pasageră din acel troleibuz a fost rănită după ce s-a dezechilibrat în urma exploziei. Poliţiştii sunt prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea traficului”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.


Reprezentanţii CTP Cluj-Napoca au confirmat incidentul, declarând că în prezent se fac cercetări.

"Nu este vorba de nicio persoană rănită, este vorba doar de o sperietură de la suflul exploziei. Într-adevăr este vorba despre un troleibuz model vechi, dar anvelopa era bună. Este vorba despre un incident nefericit, dar anvelopele respective au fost verificate săptămâna trecută", au precizat reprezentanţii CTP Cluj-Napoca.

abonare newsletter