Actualitate

Accident rutier cu 50 DE MAŞINI în SUA, zeci de răniţi şi trei morţi

Cel puțin trei persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate peste 50 de mașini, produs în statul american Philadelphia.

Accident rutier cu 50 DE MAŞINI în SUA, zeci de răniţi şi trei morţi Accident rutier cu 50 DE MAŞINI în SUA, zeci de răniţi şi trei morţi

Accidentul rutier s-a produs pe fondul ninsorilor, zăpada fiind viscolită. Incidentul a avut loc la 120 de kilometri nord-vest de Philadelphia, scrie b1tv care citează abcnews.go.com.

Conform Agenției pentru Managementul Situațiilor de Urgență din Pennsylvania, 40 de persoane au fost transportate la spital, iar 70 în adăposturi temporare. Trei pacienți au fost aduși în stare critică, alți trei cu răni moderate spre grave și patru cu răni ușoare, precizează un purtător de cuvânt al Centrului Medical Hershey.


"Poţi să conduci pe autostradă şi dintr-odată condiţiile meteorologice să se schimbe din cauză că vântul viscoleşte zăpada pe carosabil", a menționat același purtător de cuvânt.

"Zăpada a început să cadă şi totul a devenit alb în jur. Maşina din faţa noastră a dispărut pur şi simplu", a mărturisit unul dintre șoferii implicați în accident.

Sursa foto: https://twitter.com/jrobinsonphoto

Ultimele Stiri
abonare newsletter