Actualitate

Un bărbat și-a înjunghiat iubita din prea multă dragoste

Vineri noaptea, ceea ce părea o simplă ceartă între doi îndrăgostiți a mers mult prea departe, bărbatul aplicându-i mai multe lovituri de cuțit.

sursă foto: psychologytoday.com sursă foto: psychologytoday.com

Un cuplu de tineri din Turda, vineri noaptea în jurul orei 2 au început să se certe, deoarece femeia în vârstă de 22 de ani voia să pună capăt relației. Bărbatul de 26 de ani nu a primit prea bine vestea, fapt pentru care a scos un cuțit și i-a aplicat femeii mai multe lovituri de cuțit.

Victima a fost internată în stare gravă la secția de Chirurgie Toracică din Cluj, starea acesteia rămânând gravă, după cum susțin medicii.


”Inițial medicul legist a spus că are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale, fapta a fost încadrată atunci la lovituri și alte violențe, dar s-a făcut o reevaluare a cazului dată fiind gracitatea rănilor. Acum agresorul este cercetar pentru tentativă de omor. A fost reținut de poliție, cel mai probabil astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Daniel Graul, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, informează TurdaNews.

Etichete: turda cuplu cearta
Ultimele Stiri
abonare newsletter