Actualitate

Angajații PROFI consideră că sunt călcați în picioare de către angajatori

Un mesaj colectiv a fost transmis către presă, în care angajații unui depozit ce aparține lanțului de magazine PROFI se plâng de condițiile în care trebuie să lucreze.

Sursă foto: sansanews.ro Sursă foto: sansanews.ro

Într-un depozit de legume și fructe din cartierul Someșeni, angajații se plâng că lucrează în condiții demne de milă. Lucrează doar noaptea, au doar o zi liberă pe săptămână, însă nu întotdeauna. În contract însă este specificat clar că trebuie să lucreze câte 8 ore, 5 zile pe săptămână, iar orele suplimentare nu sunt plătite.

”Se lucrează numai noaptea, non-stop ca berilă, fără pauză, de duminică până sâmbătă, noapte de noapte, la preparat marfa, legume și fructe. Firma PROFI lucrează cu angajați lipsă și sub pretextul că este mult de lucru muncim și în zilele noastre libere, iar de concediu nici nu poate fi vorba. Îl primim când vor șefii și câte zile vor ei”, spun angajații.


De asemenea, oamenii acuză și organizarea proastă, spunând că pe panoul pe care ar trebui afișat programul fiecărui angajat, nu scrie niciodată nimic.

”Noi angajații suntem călcați în picioare ca niște șobolani. Sperăm să ne audă cine trebuie strigătul de disperare pentru că nu mai rezistăm în condițiile actuale impuse de către șefii noștri”, continuă muncitorii.


Ei susțin că trăiesc cu amenințări, stres și șantaj la locul de muncă și doresc doar să li se respecte drepturile.

Până în acest moment reprezentanții lanțului de magazine PROFI nu au putut fi contactați pentru a-și exprima punctul de vedere.


 

Etichete: angajati profi
abonare newsletter