Actualitate

Clujenii, exasperaţi de mizeria din pasajul de pe Calea Floreşti

Pasajul subteran de pe Calea Floreşti este WC public de mai mulţi ani. Cu toate că locuitorii din Mănăştur au sesizat autorităţile locale de nenumărate ori, nu s-a luat nicio măsură.

Foto arhivă Foto arhivă

Periodic, cetăţenii îi reamintesc primarului Emil Boc că pasajul subteran de pe Calea Floreşti este atât de infect încât le este imposibil să îl mai folosească. Promisiuni legate de acest pasaj au fost în fiecare an, dar fără să se concretizeze ceva.

Mănăşturenii îi sugerează primarului să monteze toalete ecologice lângă pasaj pentru a mai diminua folosirea acestuia pe post de WC public. “Domnule primar, vă rog că, în măsura posibilităţilor, să montaţi două toalete ecologice la baza pasajului de pe Calea Floreşti (în drept cu numărul 62) pentru a evita sau cel puţin diminua folosirea pasajului pe post de toaletă publică. Curăţenia în pasaj, chiar dacă se face o dată la două săptămâni nu împiedică oamenii fără bun simţ să îşi facă nevoile”, i-a scris un clujean primarului Emil Boc, pe un site pentru sesizări şi reclamaţii.


Un alt clujean spunea, în urmă cu câteva luni că ar fi utilă montarea unor indicatoare spre toaleta publică din apropiere. “Aş dori să precizez faptul că nu este normal să ascundeţi WC-ul public de pe strada Padin din Mănăştur între aprozare şi baruri,fiind normal să promovaţi existenţa lui pentru că este util, scăpând astfel poate de mizeria din pasajele de pe Calea Floreşti.Câteva indicatoare care să arate locul unde e poziţionat acesta cred că ar fi utile şi ar creşte şi bugetul Primăriei”, scria clujeanul în sesizare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter