Actualitate

Toto Cutugno are un mesaj pentru îndrăgostiţii din Cluj!

De Valentine’s Day, Toto Cutugno - îndrăgitul interpret ce va concerta în martie la Cluj-Napoca a ţinut să le transmită un mesaj îndrăgostiţilor din Cluj şi nu numai!

„Întotdeauna am spus că iubirea este coloana vertebrală a vieţii, dacă nu ar exista iubirea ne-am prăbuşi toţi la prima pală de vânt. Iubirea pentru soţie, logodnică, prietenă, iubirea pentru orice te ridică, iubirea şi emoţia merg mână în mână. Să nu treacă o secundă fără să fiţi îndrăgostiţi! Iubiţi-vă şi admiraţi-vă din tot sufletul! ”, a transmis artistul.

Şarmantul artist spune că nu poate trăi fără iubire, dovadă stând melodiile de dragoste pe care le-a scris şi interpretat. „Nu sunt un sfânt, iubesc femeia, dar nu aş suporta să îmi dezamăgesc soţia, să o jignesc în vreun fel” spune Toto Cutugno.


„Mi-aş dori ca toţi bărbaţii care îşi iubesc partenerele să înţeleagă versurile cântecelor mele şi să înveţe din ele ce este … iubirea” continuă el.

Artistul va reveni luna viitoare, în preajma Zilei Femeii, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pentru a le răsfăţa cu melodiile sale pe toate reprezentantele sexului frumos.

Ultimele Stiri
abonare newsletter