Actualitate

Conti intră în reparaţii. Anul trecut, o bucată de tencuială a căzut în capul unei tinere – GALERIE FOTO

Clădirile din centru se degradează pe zi ce trece. În decembrie 2015, o bucată de tencuială care s-a desprins de pe hotelul Continental a căzut în capul unei tinere.

La două luni de la incidentul din centrul oraşului când o tânără s-a trezit în cap cu o bucată de tencuială de pe hotelul Conti, clădirea problemă intră în reparaţii.

Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei au declarat că până acum proprietarul imobilului nu a avut autorizaţia necesară pentru lucrări în exterior. “În decembrie, când a fost episodul cu tânăra lovită, proprietarul Conti a spus că nu a putut face reparaţii la clădire pentru că nu l-a lăsat Primăria, dar în realitate avea autorizaţie pentru lucrări în interior”, au declarat reprezentanţii Primăriei.


Hotelul Conti, cunoscut iniţial sub numele de New York a fost construit în secolul al XIX-lea. În 2013, clădirea a fost scoasă la licitaţie, iar Primăria a avut drept de preemţiune, dar nu a făcut nimic din cauza preţului prea mare. Imobilul a fost cumpărat în acelaşi an de omul de afaceri Ioan Bene cu 5 milioane de euro.

Foto: Saul Pop

Ultimele Stiri
abonare newsletter