Actualitate

Declarația unui fost lider important: „Este pentru prima dată de la 1812 când România este responsabilă de Basarabia”

„România este responsabilă de ceea ce se întâmplă în Republica Moldova. Acest lucru se întâmplă pentru prima oară de la 1812”, susține un politician din Moldova care vrea să devină premier.

Declarația a fost făcută în cadrul lansării raportului Expert Forum de la București de fostul prim-ministru și candidat la funcția de premier, Ion Sturza, care a menționat că bomba a fost aruncată de altcineva, iar Bucureștiul trebuie să rezolve situația, informează unimedia.info.

Fostul premier a menționat că după mai multe declarații ale unor importanți oficiali occidentali privind „stabilizarea” situației din Republica Moldova, România trebuie să facă față provocărilor ce stau în fața moldovenilor.


Ioan Sturza este un om de afaceri important care coordonează Proiectul Liberty Technology Park Cluj, în valoare totală de 25 milioane de euro. Proiectul constă în opt clădiri distincte. Parcul Liberty constă în transformarea unei vechi fabrici de mobilă. Acum parcul arată foarte promițător. În momentul de față, parcul găzduiește peste 10 companii medii și mari. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter