Actualitate

Taximetristul din Cluj care a furat bagajele unei bătrâne bolnave de cancer, reţinut

Un taximetrist care a plecat cu bagajele unei cliente după ce a lăsat-o la destinaţie a fost prins de poliţişti, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj. Acesta a furat bagajele unei bătrâne pe care a transportat-o de la Institutul Oncologic la gara CFR Cluj.

Potrivit sursei citate, în urmă cu mai multe zile, o femeie din Suceava care a folosit un taximetru pentru a se deplasa de la unul din spitalele din oraş către gară a rămas fără bagaje. După ce femeia s-a dat jos din maşină, şoferul a plecat fără să-i înapoieze acesteia valiza.

Femeia s-a adresat poliţiei şi a reclamat că i s-a adus un prejudiciu de 7.000 de lei.


”La data de 5 februarie, în urma activităţilor desfăşurate, a fost reţinut pentru 24 de ore un bărbat care, în calitate de şofer al unui taximetru, ar fi plecat cu bagajele unei cliente. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, la data de 25 ianuarie, un bărbat, în calitate de conducător al unui taximetru, ar fi plecat cu bagajele unei femei din Suceava, faptă prin care ar fi produs un prejudiciu material de circa 7.000 de lei.  Astfel, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi efectuat un transport pe raza municipiului Cluj-Napoca, de la o unitate medicală până în Piaţa Gării. La destinaţie, bărbatul nu ar fi returnat bagajele persoanei vătămate, plecând cu taximetrul după coborârea acesteia. Conform celor relatate de către persoană vătămată, bagajul conţinea bunuri şi medicamente, în valoare de circa 7.000 de lei. Faţă de cel identificat, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, efectuându-se în continuare cercetări pentru recuperarea prejudiciului creat”, precizează IPJ Cluj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, poliţiştii urmând să efectueze şi în continuare cercetări pentru recuperarea prejudiciului creat.


Cazul a fost semnalat prima dată de Sindicatul Taximetriştilor Cluj, care a cerut ajutorul clujenilor pentru identificarea taximetristului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter