Actualitate

Simona Halep și colegele de echipă, „înarmate” cu încurajările militarilor, inclusiv ale Dragonilor Transilvani din Afganistan - VIDEO

Componentele echipei naționale de tenis - Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu, Raluca Olaru și Alina Tecșor - au îmbrăcat miercuri haina militară și s-au fotografiat cu tricolorul, salutând cu mâna la beretă, ele fiind "surprinse plăcut" de militarii Armatei României care le-au "înarmat" cu încurajările lor pentru disputa cu Cehia, din acest weekend, în Fed Cup.

sursa foto: MAPN. sursa foto: MAPN.

"Campioanele inimilor noastre. Echipa feminină de tenis a României (...) a fost surprinsă plăcut de militarii Armatei României. Fetele noastre vor evolua împotriva echipei Cehiei, în acest weekend, în Fed Cup, la Cluj Napoca, iar noi toți trebuie să le susținem. Surpriza ni s-a întors înzecit atunci când fetele au îmbrăcat tricourile personalizate cu numele lor și beretele verzi, specifice militarilor. (...) Hai România! Hai fetelor! Suntem alături de voi!", se arată într-o postare însoțită de o fotografie, miercuri, pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

Pe aceeași pagină de socializare, este postat și un mesaj video al Dragonilor Transilvani, din Afganistan, realizat special pentru susținerea fetelor din echipa de tenis a României și vizionat de acestea.


Echipa națională feminină de tenis va întâlni, pe 6 și 7 februarie, la Cluj-Napoca, echipa Cehiei, în primul tur din Grupa Mondială a Fed Cup. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă, iar duminică vor avea loc celelalte două meciuri de simplu și, în funcție de rezultat, meciul de dublu. Partida se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter