Actualitate

Protest de amploare la Cluj-Napoca pentru familia Bodnariu. Sunt aşteptate 5000 de persoane

Sâmbătă, în Cluj-Napoca, este programat un protest de amploare pentru susţinerea familiei Bodnariu di Norvegia, ai cărei cinci copii au fost luaţi de autorități.

Protest de amploare la Cluj-Napoca pentru familia Bodnariu. Sunt aşteptate 5000 de persoane Protest de amploare la Cluj-Napoca pentru familia Bodnariu. Sunt aşteptate 5000 de persoane

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie 2016, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, lângă Monumentul Memorandiștilor, între orele 13:00-15:00. Sunt aşteptate peste 5.000 de persoane.

"Așteptăm să se facă dreptate, dorim să condamnăm abuzurile autorităților norvegiene și să solicităm autorităților noastre din România mai multă implicare. Să înceteze abuzurile autorității norvegiene asupra familiei în general și asupra familiei Bodnariu în particular. Ne exprimăm astfel susținerea față de familia Bodnariu și față de alte familii care trec prin aceeași situație", declară organizatorii acțiunii, comunitatea penticostală clujeană.


Acesta nu este primul miting pentru susţinerea familiei Bodnariu. La începutul lunii ianuarie, în Cluj-Napoca, câteva sute de persoane au fost prezente în Piaţa Unirii. Proteste similare au avut loc şi în alte oraşe din ţară şi din străinătate.

Copiii familiei Bodnariu, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie 2015, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter