Actualitate

Bani din teatru pentru Robi

Acțiunile de caritate pentru Robi continuă, iar de data aceasta prin artă. Oamenii sunt invitați să vizioneze o piesă de teatru, iar intrarea se face pe bază de donație.

Foto: Saul Pop Foto: Saul Pop

Sute de oameni s-au unit pentru un scop caritabil și anume să-l ajute pe Robi să-si îndeplinească visul de a avea o nouă ”troșcoletă”. Suma adunată din campania ”Cumpără un bărduț de la Robi” a fost însă mult mai mare, iar bărbatul a putut să își cumpere un apartament.

Astfel, asociația Art Vobis va pune în scenă spectacolul ”Năbădăi din dragoste” în data de 30 ianuarie 2016, ora 20:00 la Clubul CFR (Str. Dobrogeanu Gherea, nr. 17).

”Accesul la acest spectacol se va face pe bază de donații, în limita locurilor disponibile, urmând ca banii strânși în urma evenimentului să fie folosiți în scopul ajutorării lui Robi!”, spun organizatorii evenimentului.

"Năbădăi din dragoste" e o comedie romantică, o poveste conjugală surprinsă de la prima întâlnire până la instalarea rutinei și a obișnuinței banale de zi cu zi. Acești 2 fățarnici nebuni își spun povestea lor cu mult umor, sarcasm și tandrețe, căci iubirea lor nu e doar iubire, ci și mânie, scrie pe Facebook, pe pagina evenimentului.


Robert Lukacs a confirmat participarea la spectacol, însă oamenii sunt dezamăgiți de slaba promovare a evenimentului.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter