Actualitate

Inspiraţi de Snowzilla, locuitorii din Brooklyn construiesc igluuri şi le oferă spre închiriere – GALERIE FOTO

Snowzilla, viscolul din SUA care a făcut ravagii în ultimele zile a stârnit ingeniozitatea americanilor.

Cineva a construit în Brooklyn un iglu, într-un cartier cu case şi l-a oferit spre închiriere pentru 200 de dolari pe noapte. Anunţul a fost postat pe un site cu locuinţe oferite spre închiriere turiştilor care preferă să stea la localnici în locul hotelurilor.

“Revărsând de ingeniozitate şi aură de stil de viaţă alternativ, este cel mai dorit loc de evadare din Snopocalypsa din 2016. Realizat manual, construit doar cu elemente naturale, oferă o experienţă unică în viaţă pentru tine şi iubita/iubitul tău”, a scris proprietarul ineditei “locuinţe” în anunţ.


Evident, anunţul a fost înlăturat de pe site în câteva ore.

O furtună puternică s-a abătut asupra estului Statelor Unite, în special în capitala Washington și la New York. Bilanţul victimelor a ajuns deja la 19 morţi. Furtuna Jonas a fost supranumită de cotidianul The Washington Post „Snowzilla”.


 furtună puternică s-a abătut asupra estului Statelor Unite, în special în capitala Washington și la New York. Bilanţul victimelor a ajuns deja la 19 morţi. - See more at: http://www.monitorulcj.ro/actualitate/50556-furtuna-mortala-in-sua_-cel-pu%C5%A3in-19-persoane-au-decedat#sthash.ORgyX36w.dpuf

Etichete: sua zapada furtuna
Ultimele Stiri
abonare newsletter