Actualitate

Haideţi să îl ajutăm pe Robi! Are nevoie de 2.500 euro - FOTO

Robert Lukaci, tânărul care zi de zi împinge prin oraş o gheretă enormă din tablă, încărcată cu produse auto, în special odorizante este cunoscut de tot oraşul. El are propria firmă şi supravieţuieşte din vânzarea mărfii. Are nevoie acum de ajutorul nostru.

Robi, aşa cum îl cunoaşte toată lumea vinde diverse obiecte auto şoferilor care opresc la culoarea roşie a semaforului în zona Piaţa Unirii. Robi este văzut zi de zi de mulţi clujeni ca un exemplu de voinţă pentru că lucrează de dimineaţa până seara în ciuda problemelor de sănătate pe care le are. Clujeanul are o afacere legală si functionează ca persoană fizică autorizată.

Îl ştiu toţi şoferii şi taximetriştii din oraş, tocmai de aceea când au aflat că visul lui Robi este să aibă o gheretă nouă au decis să îl ajute. „Robert Lukaci, Robi din centru cum îl ştie mai multă lume are nevoie de un cărucior nou. A găsit o firmă care îi face unul modern dar prețul e pe măsură, 2500 €. Am să fac tot ce îmi stă în putere să îl ajut pe Robi. Am să organizez o strângere de fonduri împreună cu taximetriştii din Cluj. Îi rog pe cei care doresc să doneze să mă contacteze pe privat sau să dea share la acest post!” au scris pe pagina de Facebook Taximetrişti Cluj Napoca.


„Conturile în care puteți dona pentru visul lui Robert. Distribuiţi! Să audă toată țara! Titular cont Lukacs Robert. Cont EURO RO79BTRLEURT00M5623902. Cont RON RO94BTRLRONCRT00M5623902”, a spus cel care a lansat iniţiativa pe Facebook.

Până ieri la ora 16.00 s-au adunat în contul lui Robi peste 10.000 lei. Iniţiatorii acţiunii îi îndeamnă pe clujeni să nu se oprească aici.


Acţiunea taximetriştilor s-a bucurat de un succes foarte mare printre clujeni. Povestea lui Robi a ajuns la mii de internauţi care au spus numai numai vorbe bune despre tânărul antreprenor.

„Împreună putem fi mai buni. Această postare nu mi-a lăsat decât un fior prin tot corpul, o mulţumire imensă datorită mobilizării şi o ambiţie maximă de a-l sprjinii pe Robi. Robert Lukaci, suntem alături de tine”, spune un clujean pe Facebook.

abonare newsletter