Actualitate

Trei aeronave ale Wizz Air survolează Clujul aşteptând redeschiderea aeroportului

Trei aeronave ale Wizz Air survolează, la ora transmiterii acestei ştiri, Aeroportul Internaţional Avram Iancu"din Cluj, aşteptând redeschiderea aeroportului clujean, în următoarele 15 minute, după ce acesta fusese închis joi dimineaţă în urma incidentului cu avionul ieşit de pe pistă la aterizare.

Directorul aeroportului, David Ciceo, a declarat că este vorba despre trei curse ale companiei Wizz Air, de la Paris, Luton şi Valencia.

"Trei avioane ale companiei Wizz Air survolează Clujul aşteptând redeschiderea traficului aerian de pe aeroport, în următoarele 15 minute. Este vorba despre curse la Paris, Luton şi Valencia, care au înregistrat întârzieri până acum", a spus Ciceo.


Avionul de la Paris trebuia să aterizeze la 12.25, iar cele de Luton şi Valencia la 13.30.

Pista Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a fost redeschisă traficului aerian începând cu ora 13.45, au anunţat reprezentanţii instituţiei.


Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj a fost închis joi, pentru câteva ore în urma incidentului în care a fost implicat un avion al companiei Blue Air, care a ieşit de pe pistă la aterizare, mai multe curse aeriene fiind anulate sau întârziate.

abonare newsletter