Actualitate

Imagini feerice din Parcul Central după prima ninsoare – GALERIE FOTO

Bucuria copiilor, nervii șoferilor! Așa poate fi caracterizată prima ninsoare înregistrată luni în Cluj-Napoca. Perioada cu temperaturi scăzute urmată de ninsori, pe lângă discomfort și îngreunarea traficului rutier, a avut și un efect benefic asupra Clujului.

Zăpada proaspăt depusă a fost  prilejul perfect  pentru copii și părinți de a ieși la joacă.Marți la amiază în Parcul Central, copiii însoțiți de părinți sau bunici nu au pierdut ocazia de a se bulgări sau de a se da cu sania. Codul galben de temperaturi scăzute a fost perfect pentru ca lacul din parc să îngheţe creând  astfel un patinoar natural. La fel și aici copiii de toate vârstele și parinții lor s-au bucurat de gheața proaspătă.

Meteorologii anunță că în Transilvania vremea se va menține rece în intervalul 7-13 ianuarie, deși valorile termice vor crește încă din prima zi. Temporar se vor semnala precipitații slabe, predominant ninsori, cu probabilitate mai mare de apariție în prima săptămână și în intervalul 11-13 ianuarie. Izolat, vor fi condiții de polei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter