Actualitate

Firma jurnalistului Rareş Bogdan a devenit firma de casă a Primăriei Cluj-Napoca?

Trend Communication SRL, firma jurnalistului Rareş Bogdan este singurul ofertant în urma anunţului de achiziţie publică al Primăriei Cluj-Napoca, pentru monitorizarea presei.

Firma jurnalistului Rareş Bogdan a devenit firma de casă a Primăriei Cluj-Napoca? Firma jurnalistului Rareş Bogdan a devenit firma de casă a Primăriei Cluj-Napoca?

În cursul zilei de marţi, pe site-ul Primăriei, au fost postaţi ofertanţii, adică Trend Communication, urmând ca în perioada următoare să fie analizată oferta şi să fie desemnată sau nu câştigătoare. Nu ar fi nimic surprinzător ca firma lui Rareş Bogdan să încaseze şi anul acesta o sumă frumuşică din bugetul local ţinând cont că şi în anii anteriori aceeaşi Trend Communication s-a ocupat de monitorizarea presei.

Ca și în anii precedenţi, pentru 2016, Primăria Cluj-Napoca are nevoie de firme de specialitate care să monitorizeze presa, deși există un Birou Mass-Media în cadrul instituției. Trebuie precizat faptul că Curtea de Conturi a atenționat Primăria că nu este normală contractarea unei firme pentru monitorizare, din moment ce există un serviciu mass-media în instituție.


Dacă Trend Communication va câştiga va semna un contract, valabil pe un an, în valoare de 63.000 lei, fără TVA.

La fel ca și anul trecut, anunţul de achiziţie publică a fost postat pe site pe ultima sută de metri, cu câteva zile înainte de finalul anului, când lumea era cu ochii pe cârnați și cu gândul la Revelion.


Licitațiile anterioare pentru monitorizarea presei au fost câștigate de Trend Communication, firma la care asociat este Rareș Bogdan, realizator Realitatea TV, jurnalist văzut foarte des în apropierea unor politicieni de top. De exemplu, la petrecerea organizată de Rareș Bogdan, anul trecut, cu ocazia zilei sale de naștere, au participat nume grele din politică, inclusiv Emil Boc.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter