Actualitate

Boc, luat la întrebări după DEZASTRUL deszăpezirii străzilor de ieri: „Dacă era vorba să luaţi bani de la oameni se găsea maşină pentru fiecare bloc şi casă”

Clujenii sunt foc şi pară din cauza lipsei de reacţie a autorităţilor locale după prima ninsoare mai serioasă din această iarnă. Pe pagina oficială de Facebook a primarului Emil Boc mesajele curg "gârlă".

Deşi reprezentanţii Primăriei se apără şi spun că ei au cerut intervenţia companiilor Rosal şi Bratner Vereş pe străzile de urgenţă din oraş, lucuitorii oraşului îi contrazic.

Mesajele de nemulţumire vin unul după altul pe adresa de Facebook a primarului Emil Boc.


„Vai mama noastră...iarăşi aud aceeaşi poveste: ne-a luat din nou iarna prin surprindere!!! Felicitări autorităţilor că ştiţi cum să vă faceţi treaba!!! Dacă era vorba să luaţi bani de la oameni se găsea maşină pentru fiecare bloc şi casă, aşa nu găsim 20 de maşini să deszăpezim oraşul!!!”, a spus un tânăr.

„Să-ţi fie ruşine d-le primar! De la Medicală 3 până în Mănăştur am făcut o oră şi jumătate pentru că v-a prins iarna nepregătiţi, ca de obicei! Mulţumim Primăriei că vă plătim taxe! Din decenţă şi bun simţ puteaţi să trimiteţi măcar o maşină cu nisip, fără sare, că era suficient! Vă mai ,,votam” când mai candidaţi! Bine că v-au mărit pensiile!”, a spus Ovidiu Sebeni pe pagina edilului.


„Alo, Primăria se aude sau se vede prin ninsoare? Mai e cineva acolo sau a venit cineva? Domnule Boc unde sunt cei care sunt responsabili cu deszăpezirea în Cluj???? Nu e nimeni, e dezastru, patinoar. Faceţi o tură prin oraş şi o să aflaţi că a venit iarna, ninge...nisip, sare, alte soluţii nu sunt, pluguri...nimic. Jenant pentru Cluj”, a spus Bogdan Petri.

„Iar v-a luat iarna prin surprindere. La ora 18:30 încă nimic nu era curăţat de la intrarea în Mănăştur, Grigorescu Str. Horea şi D. Rotund. Io înţeleg că iarna nu-i ca vara da, atunci iarna de ce naiba mai plătim impozit”, a spus Bendeguz Veres.


“Mulţumim emil boc cu e mic şi b mic”, a spus Sorin Cătălin.

“Țin să mulțumesc din suflet Primaria Cluj-Napoca și iubitului nostru conducător de sat, Emil Boc pentru intervenția promptă a echipajelor de deszăpezire. Este doar 4 ianuarie și deja a nins iar eu nu am căzut decât odată până acasă”, a povestit Mishu Cătălin


“Nu e nicio maşină de deszăpezire în oraş deşi ninge de o oră şi se ştia că va ninge de azi dimineaţă”, a spus Dani Stoian.

“Ninge. Nici o masina de dezapezire, nici o lumina. Oras de *****?” a spus Tudor Vlaicu.


Poliţia a amendat în această dimineaţă firmele care se fac răspunzătoare pentru “patinoarul” care s-a format luni seara la Cluj.

Citeşte şi: Firmele care se ocupă cu deszăpezirea în Cluj, AMENDATE!

Citeşte şi: Avertisment pentru şoferi! Autorităţile nu au luat nicio măsură la prima zăpadă din acest an - FOTO

Citeşte şi: Zăpada a pus stăpânire pe o mare parte a Clujului – GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter